Afgelast: The Dutch Open Kickboxing Championships 08/05/2021

Na overleg met Hans Loeffen (WFCA), Ronald Meijer (Sportdata), Hoofdsponsor Super Pro Combat Gear en het management van Glanerbrook heb ik besloten om The Dutch Open Kickboxing Championships 2021 af te lassen.

Ik wil graag ons mooie grote evenement normaal kunnen organiseren, helaas kan ik niet in een glazen bol kijken en het ziet er waarschijnlijk naar uit dat ik 8 mei niet op een normale manier ons mooie evenement kan organiseren. De vorige editie zaten de tribunes van Glanerbrook helemaal vol met aanhang en familie van alle vechters en namen bijna 400 vechters deel aan het toernooi. Er heerste een geweldige sfeer, echter gezien de onzekere toekomst met het virus kan ik er vrijwel zeker vanuit gaan dat het 8 mei niet mogelijk word om als vanouds te mogen organiseren.
Dutch Open Kickboxing Championships 08/05/2021 afgelast
De tijd die ik krijg om alles zo goed mogelijk te organiseren word ook steeds korter en om dezelfde kwaliteit als de vorige editie te kunnen garanderen word zo steeds onzekerder. Ook heb ik gedacht aan eventuele livestreams bij elke ring, echter de geweldige sfeer is er dan gewoon niet en kinderen en amateurs die die dag vechten kun je nu eenmaal niet vergelijken met profs die kunnen leven in een “bubbel” voordat ze zonder sfeer en publiek de ring instappen, vooral voor de kids is het gewoon geweldig om voor een groot publiek te mogen vechten en dat laatste kan gewoon niemand garanderen.
 
Een nieuwe datum voor The Dutch Open zal na verloop van tijd bekend gemaakt worden!
 
Roger Alken
#StaySafe #StayHealthy
Scroll naar boven