WEER MOOIE PRESTATIES VAN ONZE VECHTERS IN BELGIE EN DUITSLAND

Afgelopen weekend moesten onze vechters en coachen/begeleiders weer flink aan de bak.
Onze talentvolle kickbokser Max Weekers moest vechten in het Belgische Dilsen-Stokem en 3 karateka’s moesten vechten in het Duitse Mayen.

MAX WIINT OP TKO

Max vocht een K1 Kickbokspartij op het jaarlijkse Mixedgala te Dilsen-Stokem tegen de Belg Michiel Roels uit Antwerpen,  vele fans van Max waren aanwezig om het grote Kickbokstalent aan te moedigen. Max raakte zijn tegenstander hard met enkele goed geplaatste Low kicks, de leverhoeken en het goede bokswerk waren na 1,5 minuten echter teveel van het goede voor Roels en na weer een harde leverhoek haalde Max zijn tegenstander definitief neer met een harde hoek op het hoofd. Roels ontving de volledige 10 tellen. Winnaar op Technisch KO Max Weekers!

KARATEKA GINO PHILIPPEN WINT ZILVER IN DUITSLAND

Terwijl Kickbokser Max Weekers een schitterende TKO overwinning boekte in Belgie, wist de zeer talentvolle karateka en regerend Nederlands kampioen, Gino Philippen, zilver te behalen op de altijd sterk bezette Rhein Shiai in het Duitse Mayen. Aan het toernooi waarin men tijdens de voorronde moet vechten tegen alle andere tegenstandsters van je poule (round robin) won Gino achtereenvolgens maar liefst 7 partijen, tijdens de finale verloor hij helaas nipt met 4-3 tegen de Duitser, Daniel Korobko. Zilver voor Gino, topprestatie!
Sammy Schippers en Demi Oidtmann draaiden sterk maar vielen ditmaal helaas niet in de prijzen, Demi wist wel tijdens de round robin de regerend Nederlands Kampioene te verslaan met 3-0.

PERSCONFERENTIE ENFUSION

Perry Reichling, onze A-klasse Kickbokser moet 17 februari aan de bak op het grote ENFUSION gala te Eindhoven, Perry staat in het voorprogramma van Wereldtoppers als Ismael Lazaar, Any Souwer en Albert Kraus. Hij moet vechten tegen Dadoo. Tijdens de persconferentie wilde Dadoo provoceren door zijn voorhoofd dicht op dat van Perry te drukken, Perry was hier echter niet van onder de indruk. Osu 17 februari knallen

  • 31 januari 2018