SCHITTERENDE KO OVERWINNING VOOR LEVI MINKENBERG IN HEERLEN EN KARATETALENTEN PRESTEREN GOED IN BELGIE

* ERG JAMMER, 2 VAN ONZE VECHTERS VOCHTEN NIET

Eigenlijk hadden we 4 vechters opstaan op the Battle of the South, te Heerlen, echter onze jongens hadden veel pech. De tegenstander van Max Weekers melde zich de dag voor het gala af met een ontsteking aan de knie en de tegenstander de van Mirko Dahlmans haalde het juiste gewicht niet. Alleen Zakariah  Querdah en Levi Minkenberg konden aan de bak. Dit is niet alleen erg jammer voor Mirko en Max die zich volledig hadden voorbereid op hun partij maar ook heel vervelend voor de organisatoren. Mirko en Max moeten gelukkig 12 mei alweer aan de bak en kunnen dan gaan knallen in Maastricht tijdens het gala Warriors become Legends georganiseerd door Demircigym. Tickets zijn al verkrijgbaar op onze sportschool!

* LEVI WINT OP KO

Levi vocht zijn 2e B klasse partij tegen de Duitser Deniz Atamturk uit Koln en maakte in de eerste ronde al korte metten met de Duitse vechter al na 1 minuut in de eerste ronde kreeg de Duitser een harde trap op zijn lever waar hij last van had en in de achteruit moest, Levi zag dit en haalde de Duitser met enkele goed gerichte stoten en een schop neer. De Duitser ontving 8 tellen. Levi liet er geen gras over groeien en sloeg de Duitser definitief tegen het canvas met een schitterende leverhoek gevolgd door een low kick. 10 tellen en weer een schitterende KO overwinning voor onze topper.
Zaki vocht zijn derde C partij tegen Samir Kebli van Appie’s Fight gym, deze partij ging over en weer en beide vechters gaven alles, de jury besliste in het voordeel van Kelbi. Ondanks dit licht puntenverlies kon Zaki met opgeheven hoofd de ring verlaten want hij leverde een knalpartij.
Ondanks het helaas niet kunnen vechten van 2 van onze vechters was het weer een ouderwetse Battle of the South en wil ik Loe  en Danny Hoyer feliciteren met hun zeer geslaagde gala.
Levi is 26 mei weer te zien bij Rings Amstelveen waar hij samen met onze andere topper Regy Janssen moet gaan knallen. De schitterende aktiefoto’s zijn natuurlijk weer gemaakt door Jos Erkens  van Fight View.

MOOIE PRESTATIE’S VAN ONZE JONGE KARATETALENTEN TE BELGIE MET 1 X ZILVER EN 2 KEER BRONS!

Onze jonge talenten moesten vandaag aantreden op de Zipangu-pro te Neerpelt en presteerden heel goed.
Zilver was er voor Fleur de Bruijn en brons was er voor Demi Oidtmann en Quinty Koop. De kids die vandaag niet in de prijzen vielen hebben ook zeer goed geknokt.

  • 18 april 2018