TIJDENS DE ZOMERVAKANTIE TROPENROOSTER BIJ KARATE & THAIBOKSSCHOOL ALKEN

TIJDENS DE ZOMERVAKANTIE, “TROPENROOSTER” BIJ KARATE & THAIBOKSSCHOOL ALKEN

De zomervakantie valt dit jaar weer vroeg in Zuid-Nederland, wij hebben dit jaar, 2 weken de sportschool helemaal gesloten. Vanaf 06 juli t/m 22 juli.
Vanaf dinsdag 23 juli starten we met het “Tropenrooster” dit duurt t/m 15 Augustus! Alle leden van onze school mogen deelnemen aan onderstaande takken van vechtsport of je nu karateka bent of alleen MMA doet, je mag met alle
 Vanaf maandag 19 augustus starten weer alle reguliere trainingen

“TROPENROOSTER” (23 juli t/m 15 aug)

Dinsdag

18:30 Dojo 1 kickboksen beginners
19:30 Dojo 1 kickboksen gevorderden
19:30 Dojo 2 kickboksen jeugd

Woensdag

19:30 Dojo 1 BJJ/MMA

Donderdag

18:30 Dojo 1 kickboksen beginners
19:30 Dojo 1 kickboksen gevorderden
19:30 Dojo 2 kickboksen jeugd
20:30 Dojo 2 Kombat Fitness 

  • 16 juli 2019

KERSTVAKANTIE VANAF ZATERDAG 22 DECEMBER TOT EN MET ZONDAG 6 JANUARI

Kerstvakantie is dit jaar weer gelijk met de schoolvakantie, de sportschool is gesloten vanaf zaterdag 22 december tot en met zondag 6 januari. Vanaf maandag 7 januari starten weer alle trainingen!

Ons trainersteam wenst alle leden van Karate & Thaiboksschool Alken mooie feestdagen en een gezond en sportief 2019.

 

OSU

  • 26 december 2018

MOOIE OVERWINNING ANES OP ZERO TE HEERLEN

Vandaag waren we weer op het altijd leuke ZERO met 2 jeugdvechters Anes Zouabii en Zayd Bouchiba.
Anes maakte er een knalpartij van en kwam goed door met zijn knieën en low kicks, mooie puntenoverwinning van Anes op Esra Soedira van Matiz gym.
Zayd liep helaas in de eerste ronde op een goed geplaatste levertrap en verloor helaas zijn partij, gebeurt de beste vechters, hij zal sterker terug komen. Osu

  • 18 december 2018

SCHITTERENDE AFSLUITING VAN HET SEIZOEN MET ZEER GOEDE EXAMENS VAN ONZE KARATEKIDS

Vandaag was het weer tijd voor de halfjaarlijkse karate examens. De kinderen van Karate en Thaiboksschool Alken hadden maanden van voorbereiding erop zitten, en dat lieten ze zien. Zeer goede kata’s, sterke Kihon en spirit.

Wie weet, wellicht weer vele toekomstige Dan houders. Blijf zo doorgaan!

TROTS OP JULLIE ALLEMAAL!

OSU

  • 15 december 2018

GEWELDIG NIEUWS: RAMON TOULOUSE MET LOF GESLAAGD VOOR 4DE DAN KARATE

Tijdens de landelijke dan examens in Harderwijk is mijn leerling en assistent Ramon Toulouse met lof geslaagd voor zijn 4de dan karate.

Hij liet buiten de zeer sterk gelopen Kata’s, samen met zijn trainingspartner Dirk Brouns ook zeer realistische Bunkai (uitleg Kata) van kata Hangetsu zien. Ook was zijn Kihon zeer sterk. Als laatst kwam het onderdeel: Kumite, oftewel ‘het vrije gevecht’. Ramon liet sterk en hard karate zien, precies zoals karate is bedoeld.

Met andere woorden: Onze topper heeft een zeer allround karate examen laten zien, en ontving lovende woorden van de leider van het Shotokan platform en 7de dan Shihan Ruud Bruinsma en 1 van de pioniers van het karate in Nederland Shihan 6de dan Johnny Malawauw.

Buiten dat ik heel trots ben op Ramon, zou mijn vader ook heel trots zijn geweest.

OSU

  • 15 december 2018

GEWELDIG GEBAAR VAN TOPPER ALAN DE KLEIN NAAR ONZE KARATETOPPERS SAMMY EN DEMI

Nadat Alan de Klein mijn bericht over de financiële bijdrage van onze vaste sponsors  Autocentre Verheijen, Jaco Limburg, Coenen Automatische deuren, Teamware4You en RH Grindvloeren voor Sammy Schippers en Demi Oidtmann ter ondersteuning voor de komende meetmomenten. Liet Alan voormalig kickbokser bij Karate & Thaiboksschool Alken weten dat hij Sammy en Demi ook wil steunen. Hij droeg vandaag maar liefst 500 euro bij voor beide karateka’s. Geweldig zo’n prachtig gebaar. Hartelijk bedankt Alan. Osu

  • 15 december 2018