VOETBALSELECTIE FORTUNA SITTARD ONDER 19 JAAR OP KICKBOKSTRAINING BIJ KARATE & THAIBOKSSCHOOL ALKEN

Vandaag had ik het genoegen om de spelersselectie onder 19 jaar van Fortuna Sittard te mogen trainen, trainer Paul Janssen nam contact op met zijn goede maat Martin Sastra, die al jaren met zijn dochter en wedstrijdvechtster Rafke Sastra, bij mij traint om eens een kickbokstraining van mij te mogen krijgen. Nadat Martin mij hierover belde was ik natuurlijk enthousiast en had ik wel zin op deze talenten van Fortuna “af te beulen”. De jongens waren zeer enthousiast en er werd hard getraind. Wellicht voor herhaling vatbaar. Osu

  • 22 april 2019

MOOIE TKO OVERWINNING VOOR MAX IN PANNINGEN

Max kreeg op het laatste moment een andere tegenstander en onze B-klasser liet er geen gras over groeien en boekte een mooie TKO overwinning, op naar de volgende partij. Osu

  • 22 april 2019

MOOIE OVERWINNING VOOR ONZE KICKBOKSTALENTEN ZAYD EN ANES

​Tijdens het altijd goed georganiseerde ZERO te Heerlen hebben onze 2 jeugdvechters Zayd Bouchiba en Anes Zouabii weer een mooie overwinning behaald, de nog steeds ongeslagen en regerend Europees jeugdkampioen van de WFCA behaalde een mooie puntenoverwinning op Joep Rutten van Siamgym uit Valkenswaard, Anes kwam regelmatig door met goede low kicks en harde knieën, Joep bleef echter tot het einde ...goed mee terug vechten, een mooie overwinning voor Anes!
Zayd moest aantreden tegen de Belg Ibrahim Alsabeh van Fighting Ostend. Zayd kwam goed door met zijn rechte directe stoten naar hel lichaam, Ibrahim had veel last van de harde goedgeplaatste stoten en schoppen op het lichaam. De tweede ronde werd het teveel voor Ibrahim en gaf hij de partij op, winnaar door opgave in de 2e ronde Zayd!
Osu 

  • 22 april 2019

SCHITTERENDE BJJ SEMINAR MET REMCO PARDOEL

SCHITTERENDE BJJ SEMINAR MET REMCO PARDOEL

BJJ grootmeester en UFC veteraan Remco Pardoel gaf vandaag weer een seminar bij Karate & Thaibokschool, iedere deelnemer was weer razend enthousiast en het was weer een zeer leerzaam evenement onder leiding van de master himself. Aan het einde van de training werden enkele leden van onze school ook door Remco bevorderd naar hun volgende streepje op hun white belt, vanwege hun goede vooruitgang die ze hebben geboekt onder leiding van onze BJJ en MMA trainer Daan Thenu. Trots op zoveel mooie takken van vechtsport binnen onze sportschool. Osu
#sinds1971 #Shotokankarate #Fullcontactkarate #MuayThai #Kickboxing #KombatFitness #MMA #BJJ

  • 14 april 2019

MOOIE PRESTATIES OP ZIPANGU PRO

Afgelopen zondag vochten 4 van onze karateka’s op het altijd mooie Zipangu Pro te Neerpelt.
Sarah Sieswerda vocht zich fanatiek door de voorronden heen en mocht vechten in de finale, helaas verloor Sarah net maar wist daarmee wel een mooie zilveren plak te behalen.
Regerend Nederlands karatekampioenen Quinty Koop en Tyrell Williams draaiden ook een top toernooi en wonnen de bronzen plak....
De enige die vandaag niet in de prijzen viel was Naomi Kramer, Naomi vocht echter een zeer sterk toernooi, helaas net geen brons voor haar maar top gevochten!
Onze jonge talenten werden vandaag gecoached door Keynano Williams en Michiel Koop. Osu

  • 10 maart 2019

WAT EEN GEWELDIG WEEKEND, 2 EUROPESE KICKBOKSTITELS EN PERRY VERSLAAT 2 VOUDIG WERELDKAMPIOEN MUAY THAI FRED SIKKING

Het had niet mooier kunnen zijn, zaterdag wonnen onze vechters 2 Europese Kickbokstitels te weten: Oussama Safsaf en Anes Zouabii en de dag erna een geweldige overwinning van Perry Reichling Diesel vs 2 voudig Wereldkampioen Muay Thai en topvechter Fred Sikking tijdens het mooie WFL gala te Almere.

Ik dank mijn hele trainers/verzorgersteam:

Django Coni, Sjeng Hemi, Pé Heuts Abbaz Kastrati, Regy Janssen, Max Weekers, Magid, Martin Sastra, Bjorn Janssen, Pascal van der Vorst, Mark Willems, Rami Kraimi, Eva Spelthan, Kyara Cremers, Richard Emiel Schippers, Daan Thenu, Theo Zwakhalen, Ramon Toulouse en al mijn wedstrijdvechters karateka’s of kickboksers die ondanks winst of verlies altijd klaarstaan om te presteren en mee te helpen binnen de sportschool, ik dank al onze vaste sponsors: Harold Verheijen, Ron Mohren, Rogier Janssen, Marco Dionne Ortu, Alan de Klein, Sebastiaan Schepers en natuurlijk de diep in onze harten gesloten helaas vorige week overleden Ronny Hellebrekers, natuurlijk bedank ik ook alle aanhang/fans van onze vechters die altijd ver reizen om onze vechters te steunen, ook dank ik Yonas Mogos, de manager van Perry voor al zijn werk achter de schermen en last but not least mijn helaas in november overleden vader, Shihan Hub Alken, zonder hem had ik dit alles nooit kunnen bereiken, hij staat aan de bron van alles!

Ook natuurlijk mijn vriendin Steffanie die altijd voor mij en mijn kids klaarstaat.

Op naar nog veel meer mooie dingen voor onze kickboksers, karateka’s, BJJ ers en MMA ers

Vergeet niet 11 mei organiseer ik The Dutch Open Kickboxing Championships in “Wereldstad Sittard-Geleen”we gaan al hard naar de 250 inschrijvingen!!!! Ik wil bij deze dan ook Hans Loeffen van de WFCA en Super Pro Combat Gear bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen om 11 mei dit mooie evenement te organiseren in Glanerbrook. OSU

  • 23 februari 2019

LUCA WINT BRONS OP PEPPERCUP

Tijdens de Peppercup te Zwolle ging Luca als een speer en vocht heel sterk, helaas verloor hij na winst in de voorronde nipt de halve finale. Tijdens de partij voor het Brons luisterde hij heel goed naar coach Richard Schippers en won deze met strak en duidelijk karate. Terri Coenen en Quinty Koop vochten sterk maar vielen ditmaal niet in de prijzen.

  • 22 februari 2019

KERSTVAKANTIE VANAF ZATERDAG 22 DECEMBER TOT EN MET ZONDAG 6 JANUARI

Kerstvakantie is dit jaar weer gelijk met de schoolvakantie, de sportschool is gesloten vanaf zaterdag 22 december tot en met zondag 6 januari. Vanaf maandag 7 januari starten weer alle trainingen!

Ons trainersteam wenst alle leden van Karate & Thaiboksschool Alken mooie feestdagen en een gezond en sportief 2019.

 

OSU

  • 26 december 2018

MOOIE OVERWINNING ANES OP ZERO TE HEERLEN

Vandaag waren we weer op het altijd leuke ZERO met 2 jeugdvechters Anes Zouabii en Zayd Bouchiba.
Anes maakte er een knalpartij van en kwam goed door met zijn knieën en low kicks, mooie puntenoverwinning van Anes op Esra Soedira van Matiz gym.
Zayd liep helaas in de eerste ronde op een goed geplaatste levertrap en verloor helaas zijn partij, gebeurt de beste vechters, hij zal sterker terug komen. Osu

  • 18 december 2018
1 2 3 5