Mede ge√≠nspireerd door het grote succes van de karateka’s bij de grote K1 evenementen in Japan startte Roger Alken in april 2007 met het muay thai en K1 kickboksen. Trainer Roger Alken is Rijksgediplomeerd Thai en Kickboksleraar van het FOG (Federatie Oosterse Gevechtskunst), de FOG is als enige organisatie die Thai en Kickboksen onder haar gelederen heeft erkend door NOC/NSF. Door de vele wildgroei aan bonden en niet gediplomeerde leraren is het belangrijk dat u in een veilige omgeving door een Rijksgediplomeerd leraar word getraind.
De trainingen vinden plaats in onze Honbu Dojo te Buchten. Er kan bij de jeugd worden getraind vanaf 8 jaar, de jeugdtrainingen zijn 2 maal per week op dinsdag om 17:30 en vrijdag om 18:30, De beginners trainen 3 maal per week op dinsdag, donderdag en vrijdag en de gevorderden/wedstrijdvechters trainen 6 maal per week op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag (extra bokstraining) en zondagochtend.
Met de basis van het karate kan men erg ver komen in het muay thai/kickbokscirquit, natuurlijk zijn de trainingen ook open voor recreanten die deze oosterse vechtsport onder de knie willen krijgen.
Enkele grote voorbeelden van karateka’s die momenteel hoge ogen gooien in het K1 cirquit zijn de huidige 2-voudig K1 winnaar Sem Schilt en de Brasiliaan Glaube Feitosa. Wijlen Andi Hug was de eerste karateka die de K1 won.

Fotogalerij

Klik op de thumbnails voor een groter formaat foto.