EEN MOOI KICKBOKS EN KARATEWEEKEND MET EEN SCHITTERENDE OVERWINNING VOOR MAX, ZILVER VOOR NAOMI EN DEMI IN DE NATIONALE KARATESELECTIE

KICKBOKSEN

MAX VERSLAAT PIET VAN DEN BERG IN APELDOORN

Max Weekers heeft net een geweldig mooie overwinning behaald op Battle Events te Apeldoorn, onze B klasser -84 kilo leverde een zeer sterke partij tegen de geroutineerde Piet van de Berg van Challenger gym uit Urk. Max kwam vooral goed door met zijn directe stoten en goed geplaatste hoeken, ook kwamen regelmatig de low kicks van Max goed door, weer een mooie overwinning van ons grote talent. Vorige week wonnen Regy Janssen en Oussama Saf nog overtuigend hun partijen. Trots op onze toppers!

KARATE

NAOMI WINT ZILVER IN EINDHOVEN

Tijdens de Elhatri open te Eindhoven hadden we een paar opkomende karatetalentjes vechten, allen hebben ze goed gevochten, sommigen wisten enkele partijen te winnen en verloren in de latere ronden.
Naomi Kramer had vandaag een topdag en won maarliefst 3 partijen achter elkaar, helaas verloor ze haar finalepartij maar behaalde met zilver toch een schitterend resultaat

DEMI GESELECTEERD VOOR DE NATIONALE SELECTIE ONDER 21 JAAR

Onze jonge karatetopper Demi Oidtman is  definitief geselecteerd voor de Nederlandse selectie onder 21 jaar, Karate & Thaiboksschool Alken heeft nu 2 leden Sammy Schippers en Demi in de Nationale selectie.

 

  • 8 oktober 2018