Schitterende TKO overwinning Regy Janssen

Next stop 19 november Enfusion Groningen!
 
Gisteren mochten we aantreden op het mooie Golden event gala in het Duitse Würselen georganiseerd door Melvin Wassing. Regy mocht daar aantreden tegen de Fransman Alexandre Ousset. Regy werd afgelopen maanden volop voorbereid door ons team en was klaar voor de strijd. Na wat aftasten wist Regy enorme druk te zetten waarop Alexandre Ousset weinig of geen antwoord had, uiteindelijk werd het sloopwerk van Regy teveel voor Alexandre en na de eerste 8 tellen werd hij nog geen minuut later vakkundig afgemaakt door onze knokker.
 
Tevens vocht op dit evenement een andere vechter van team Alken; Perry. Perry vocht een profbokspartij. Perry komt met profboksen uit voor team Wassing en met kickboksen natuurlijk voor team Alken. Perry wist zijn 2e profbokspartij dan ook glansrijk te winnen middels TKO in ronde 1!
 
De volgende partij staat reeds gepland voor Regy en de volgende kickbokspartij van Perry ook, beiden mogen op het mooie Enfusion gala van Anthon Schut aantreden, Glorious Fights te Groningen op 19 november. Buiten dat deze partijen live op VIAPLAY worden uitgezonden verwachten wij natuurlijk ook veel supporters van Regy en Perry in Groningen om hen te ondersteunen!
 
DUS DAMES EN HEREN NIET ALLEEN ONDERSTEUNEN ACHTER DE TV OF OP SOCIAL MEDIA MAAR KOM OOK EENS MEE EN ONDERSTEUN ONZE VECHTERS DAAR HEBBEN ZE NOG VEEL MEER AAN!!!!!!!!
 
Regy Jansen zegeviert met schitterende TKO tijdens Golden Event in Würselen
Regy vecht in Groningen tegen voormalig tegenstander en sterke Enfusion vechter Piet van den Berg van Challengergym en onze heavyweight Perry vecht daar tegen Amhet Tiren. 
 
Osu, het was weer een mooie dag voor ons team Abbaz Kastrati, Max Weekers, Hub Conemans, Yonas Mogos en Roger Alken 👊
 

#since1971 #kickboxing #karatedo #bjj #mma #kombatfitnes #keurmerkva #superprocombatgear #MaDioSport

Scroll naar boven