Mooie prestatie van onze vechters tijdens Enfusion Groningen

Enfusion Groningen: Top event met top sfeer!

Gisteren moesten 2 van onze vechters aantreden op het mooie evenement Glorious Fight Events te Groningen in Martiniplaza. Als eerste moest Perry aantreden tegen de Duitser Weis.
 
Perry Diesel Reichling liet hele mooie stootcombinaties zien en raakte Weis hard en goed, respect dan ook voor Weis dat hij deze klappen gewoon ving en niet naar het canvas ging.
 
Het vele publiek in de zaal en de toeschouwers op Viaplay konden zien dat Perry de partij na drie harde rondes overtuigend naar zich toe trok en terecht tot winnaar werd uitgeroepen.
Daarna was het de beurt aan Regy Janssen, Regy zette van begin af aan goed druk en maakte harde treffers, Piet van de den Berg daar en tegen combineerde goed.
 
Het was een gelijk opgaande partij waarbij ik en mijn hoek (Sjeng Zwakhalen en Abbaz Kastrati) vonden dat de eerste ronde met een licht voordeel naar Regy ging, de tweede ronde gelijk op ging en de derde ronde de hardere treffers van de kant van Regy kwamen en wij dachten dus echt dat Regy had gewonnen of tenminste nog een extra ronde moest vechten.
 
Nu kijkt een coach natuurlijk vaak in eigen belang en wellicht hebben we het wel mis, maar het was natuurlijk wel een teleurstelling; Maar ja, dat hoort natuurlijk ook bij topsport. Ik ben in ieder geval heel trots op onze vechters.
Over 2 weken moet onze andere kanon vechten; Max vecht dan tegen Glory vechter Kombou op Fair FC in Duitsland.
 
Osu! 👊
 

#since1971 #kickboxing #karatedo #bjj #mma #kombatfitnes #keurmerkva #superprocombatgear #MaDioSport

Scroll naar boven