HELE MOOIE OVERWINNING VAN MAX OP ENFUSION

Gisteren moest Max Weekers zijn debuut maken bij de profs in de A-klasse op Enfusion Eindhoven en dat tegen niemand minder dan een groot Enfusion talent, Anwar Dira van Siamgym, met aan het roer toptrainer Mekki Ben-Azzouz.
 
Na 30 seconden in de eerste ronde maakte Max een schitterende stootcombinatie waardoor Anwar tegen 8 tellen aanliep en deze ronde eindigde met een 10-8 voorsprong voor onze knokker. De tweede ronde ging vrij gelijk op. De derde ronde was het echter Max die weer meer harde treffers wist te maken.
 
Het vele publiek in de zaal en het de vele tv kijkers (ViaPlay) met het deskundige commentaar van Tom Wesselink hebben kunnen genieten van mooi hoogstaand kickboksen tussen 2 toptalenten. Max was echter duidelijk de winnaar na drie harde rondes waarbij het publiek tevens de grote winnaar was. Ons team bestaande uit Abbaz Kastrati, Django Coni, Rami Kraimi en ondergetekende zijn dan ook heel trots op onze vechter! Ook weer veel dank aan onze vaste manager Yonas Mogos die altijd heel goed werk levert voor onze atleten. 
15 oktober staat weer een A-klasser van ons team in de Ring op het mooie gala van Melvin Wassing in het Duitse Würselen, Regy Janssen moet het daar opnemen tegen de Fransman Alexandre Ousset.
 
22 Oktober gaat Wendy van Ool haar kickboksdebuut maken op het mooie RINGS gala van Mico Lambrecht en Dick Vrij te Beverwijk.
 
19 November staat dan het volgende Enfusion gala weer voor de deur, Enfusion Groningen, met deelname van maar liefst 2 van onze A-klassers te weten onze geroutineerde heavyweight Perry Diesel Reichling en alweer Regy Janssen in een rematch tegen Piet van de Berg. Max moet dan weer 26 november aan de bak in de hoofdpartij op het gala Knock out te Aken.
 
Het eerstvolgende toernooi voor onze karatekids is The Dutch open te Almere 8 & 9 oktober. Dus we hebben nog een druk programma opstaan t/m. het einde van het jaar. 
 
Wil je een keer onze vechters live in actie zien dan neem contact op met mij in verband met de tickets, vip-tafels etc.
 
Trots op Max, ons team en onze atleten!
 
Osu 👊
 

Roger Alken

#since1971 #kickboxing #karatedo #bjj #mma #kombatfitnes #keurmerkva #superprocombatgear #MaDioSport

Scroll naar boven