Mooi vechtsportweekend voor onze school

Afgelopen weekend namen onze sporters deel aan 2 evenementen. Zaterdag was het de beurt aan onze A-klasse kickboksers Max Weekers en Regy Janssen, zij moesten vechten op het gala Fight Performance te Echt en zondag moesten Kevin en Nino aan de bak tijdens de landelijke danexamens van de Karate do Bond Nederland in Harderwijk.

Zaterdag fightday

Regy en Max moesten vechten op het gala Fight Performance te Echt. Als eerste moest Regy aantreden tegen Zoubir Mahdany van Hemmersgym uit Breda. Regy liet er geen gras over groeien en domineerde 3 rondes lang de ring. Zoubir beschikte echter over een groot incasseringsvermogen, hij werd regelmatig heel hard geraakt op het hoofd met goed geplaatste stoten. Resultaat na drie rondes een overtuigende overwinning voor Regy in een schitterende partij.
 
Max moest aantreden tegen de Duits/Turkse vechter Gurkan Basak. Max was enorm gedreven en was niet van plan om deze partij de volle drie ronden te laten duren. Nadat Max hem meerdere keren onderuit schopte met harde low kicks was het echter een goed geplaatste opstaan welke Bugur naar het canvas liet gaan. Winnaar op TKO na 1 minuut 30 in de eerste ronde Max.

LANDELIJKE DANGRAAD EXAMENS TE HARDERWIJK

2 Keer per jaar vinden in Harderwijk de landelijke danexamens plaats van de Karate-do bond Nederland, ditmaal had ik 2 karateka’s voorbereid om voor de examencommissie aan te treden, Kevin Wiche en Nino Deneer. Kevin en Nino presenteerden zeer goed en technisch karate en wisten dan ook welverdiend hun eerste dan te behalen.
Osu, trots op onze toppers.
Scroll naar boven