Geweldige overwinning voor Max tijdens Fair FC

26 November zou Max eigenlijk moeten vechten op het Gala Knock out te Aken tegen Frédéric Fraikin, helaas werd het gala in Aken last minut afgelast en kon die partij helaas niet doorgaan. Max was dus volop in voorbereiding en zo’n mededeling is dan ook een zware teleurstelling.
 
Waar vind je nu last minut een andere partij op dat niveau. Na lang zoeken kwam Max naar mij toe en zei dat er een A klasse vechter -86 kilo op Fair FC werd gezocht en dat het ging om de ervaren vechter Brice Koumbou uit Kameroen, Brice zijn partij was ook komen te vervallen echter wel op Glory 82. Na grondig overleg, Brice is immers een zeer ervaren vechter die niet voor niks zijn debuut op Glory 82 zou maken, vonden wij het tegen Brice dan ook een grote kans en geweldig meetmoment voor Max. De manager van Max, Yonas Mogos nam daarop contact op met toppromotor Isa Topal en de partij werd vastgelegd.
 
Gisteren was het dan zover, Max was optimaal voorbereid door ons team en had er heel veel zin in. Kombou zette heel veel druk maar liep op harde stootcombinaties van Max, ook kwamen de low kicks van Max hard door, ondanks de harde treffers bleef Kombou echter naar voren komen waarvoor veel respect voor deze harde vechter!
 
De eerste en tweede ronde stond Max ruim voor op punten, de derde ronde zei ik dat Max voor knieën op het lichaam moest gaan en dat deed hij. Maar liefst meerdere harde knieën kwamen goed door op de lever van Kombou, die deze echter weer gewoon slikte en ondanks de harde treffers op het hoofd en lichaam gewoon naar voren bleef gaan, waarvoor weer veel respect.
 
Uiteindelijk was het dan ook na drie harde rondes de jury die Max tot de unanieme winnaar uitriep. Het was weer een geweldige overwinning van Max die in september tijdens zijn debuut in de A-klasse op Enfusion een andere sterke vechter, Anwar Dira, wist te verslaan en nu tijdens zijn tweede A-klasse partij de zeer ervaren Brice Kombou verlaat.
Trots op onze vechter!!! 
 
Osu! 👊
Scroll naar boven