Geweldige karate prestaties en prachtige kickbokszege

KICKBOKSEN: PERRY VERSLAAT BRIAN DOUWES!

Afgelopen weekend konden we weer een ouderwets feestje vieren, zoals we dat vaker vierden voor de vervelende lock downs!

Op zaterdag moest onze top vechter Perry Diesel Reichling aantreden tegen de zeer sterke routinier Brian Douwes op het topgala van RINGS in de thuishaven van Brian Douwes, Beverwijk. In de hoek bij Perry stond ons vaste team: Hub Django Coni, Abbaz Kastrati en ondergetekende.
 
De partij tussen Perry en Brian werd een geweldig spektakel waarbij over en weer werd uitgedeeld en geïncasseerd, het was de spectaculairste partij van de avond met een glansrijke overwinning voor onze vechter. Een geweldige prestatie van onze vechter, waarbij het in grote getallen aanwezige publiek de grote winnaar was!

OPEN NK KARATE: 5 DEELNEMERS, 5 PRIJZEN, 2 KEER GOUD EN 3 KEER BRONS!

Op zaterdag en zondag werd weer voor het eerst na de Coronaperiode door de KBN een groot en zeer belangrijk toernooi georganiseerd The Dutch Open.
 
Ik had 6 van onze talenten ingeschreven en alle 6 waren op en top voorbereid!
Helaas moest ik echter een karateka geblesseerd afmelden en dat was ons grote talent en regerend Nederlands kampioene Quinty Koop, die er hopelijk volgende maand op het NK wel weer bij is!
 
Dus we gingen van start met 5 vechters, als coaches gingen mee, Richard Emiel Schippers en zijn zoon en karatekampioen Sammy Schippers.
 
Het uiteindelijke resultaat was geweldig, 5 deelnemers en 5 prijzen: goud was er voor Selma Mocho en Giulia Rekas en brons was er voor Jesaja Gotwalt, Reinier Essers en onze cadet Naomie Kramer.

Ik ben supertrots op ons team en onze geweldige prestaties!!!

OSU 👊

Roger Alken

#since1971 #kickboxing #karatedo #bjj #mma #kombatfitnes #keurmerkva #superprocombatgear #MaDioSport

Scroll naar boven