TOPWEEKEND VOOR ONZE KICKBOKSERS EN KARATEKA’S IN NIEUWEGEIN EN EINDHOVEN

Zaterdagavond was weer een vertrouwde prachtige RINGS avond, Sporthal Merwestein te Nieuwegein was weer het decor voor een spectaculaire avond met vele schitterende K1 kickboks en MMA partijen. Wij hadden 2 vechters in de line-up, Regy Janssen vocht zijn allereerste B-klasse partij tegen Ayo Kani van Team ARJ en Max Weekers vocht een C-klasse partij tegen Jesh Ebot van Team Suboxer. Regy moest als eerste aan de bak en maakte er een geweldige eerste ronde van waarin hij zeer fel van start ging, hij kwam goed door met zijn stoten en knieen. De tweede ronde kwam Ayo sterk terug en de partij ging over en weer. Tijdens de derde ronde was het weer Regy die enorm druk zette en er zelfs aan het einde van de derde ronde na een stoot combinatie een 8 tellen rust voor Ayo uit wist halen, Kayo werd letterlijk gered door de bel. Schitterende overwinning voor onze knokker uit Sittard.

Max was na de pauze aan de beurt, Max scoorde met goede stootcombinatie’s en harde low kicks en domineerde in de ring alle 3 rondes waren voor Max, aan het einde van de derde ronde was Jesh letterlijk aan het einde van zijn latijn en het scheelde niet veel of Jesh zou worden aangeteld, echter wel veel respect voor de harde tegenstanders die letterlijk uit dik hout zaagt men planken waren gemaakt.

Na een spannende Kickboksdag zaterdag met 2 schitterende overwinningen van Regy en Max was het zondag tijd voor de Internationale Elhatri karatecup te Eindhoven Over 2 dagen verdeeld namen 535 karateka’s deel aan dit toernooi te Eindhoven, wij waren natuurlijk ook van de partij met onze jonge talenten en de resultaten logen er niet om: Bart de Bruijn versloeg de een na andere tegenstander en pakte in de finale de gouden plak, top geknokt en heel goed geluisterd. Bart topper voor de toekomst.
Haily Schiepers was blij verrast toen ze hoorde dat ze zilver had gewonnen op zo’n groot toernooi, ze werd uitstekend gecoacht door Keynano Williams die voor haar verborgen hield dat ze de finale aan t knokken was dit om eventuele extra spanning te vermijden. Top taktiek Keynano.
Verder er nog bronzen medailles voor de uitstekend vechtende Saida El Mansouri, Lucas van Issum en Demi Oidtmann.
De kinderen die vandaag buiten de prijzen vielen hebben wel zeer goed geknokt. Osu

  • 3 oktober 2017