TOPPRESTATIE KICKBOKSERS REGY EN LEVI OP RINGS MIJDRECHT

Tijdens het schitterende RINGS Gala te Mijdrecht hebben 2 van onze top Kickbokstalenten: Levi Minkenberg en Regy Janssen zeer goed gepresteerd.

De eerste partij werd gevochten door de eerste vechter van team Alken: Levi Minkenberg, Levi moest vechten in de klasse -72,5 kilo tegen Loek Veerkamp van het zeer bekende Vos Gym uit Amsterdam.
Beide vechters waren gebrand om te winnen, echter Levi was elke ronde ongenaakbaar. Hij troefde Loek steeds af met heel goed geplaatste stoten, lowkicks en hoge schoppen. Bijna raakte hij de veel langere Loek in de eerste ronde met een spectaculaire gesprongen knie op het hoofd.
Aan het einde van een zeer mooie partij, was het uiteindelijk Levi die een klinkende overwinning kon bijboeken aan zijn nog steeds ongeslagen status.

Na de pauze was het de beurt aan onze andere vechter: Regy Janssen, in de Klasse -83 kilo.
Regy stond tegen Vernon Plet eveneens van Vos Gym uit Amsterdam.
De eerste ronde ging gelijk op. Beide vechters scoorden over en weer.
Vanaf de 2de ronde had Vernon last van de harde hoeken van Regy, waarop hij vaker ging afklemmen, iets wat niet bij de k1 regels is toegestaan.
In de 3de ronde vocht Vernon niet veel meer, maar deed voornamelijk afklemmen om naar ons inziens het gevecht zoveel mogelijk te vermijden. Hij werd dan ook regelmatig gewaarschuwd door de scheidsrechter. Door dit vele afklemmen van Vernon, besliste de jury helaas dat het een onbesliste partij werd.
Ondanks dit onbeslist van Regy hebben beide vechters geweldig gevochten, en ben ik zeer trots op hun.
Op naar de volgende Partij.

14 April vecht Levi zijn volgende Partij in Heerlen bij Battle of the South, en Regy zal  31 maart zijn eerste League-wedstrijd vechten op Rings in Breukelen.
OSU

  • 9 maart 2018