GOUD VOOR GINO IN LUXEMBURG

Tijdens de Miloncup in het Luxemburgse Bettembourg heeft onze talentvolle karateka Gino Philippen  met overmacht gewonnen, Gino begint dus 2018 zeer sterk door dit toernooi met een totaal deelnemersveld van 551 karateka’s overtuigend te winnen. Tijdens de finale versloeg hij Abdelmaki Annas van CIKA Belgie uit Luik (leerling van Junior Lefevre) met maar liefst 5-1, GOUD VOOR GINO IN LUXEMBURG

Malisja Eijkenboom vocht ook goed maar verloor helaas in de voorrondes. Osu trots op onze toppers. Osu 👊 Osu trots op onze topper. Osu

  • 14 januari 2018

MOOIE AFSLUITING 2017, OP NAAR WEER MOOIE RESULTATEN IN 2018

Gisteren en vorige week hebben we het jaar weer schitterend afgesloten met de half jaarlijkse karate examens bij de jeugd en de huldiging door de gemeente Sittard-Geleen van onder andere onze jeugdige karatekampioenen.

in 2017 hebben onze karateka’s en kickboksers weer zeer goede resultaten behaald, zowel Nationaal alsook Internationaal!

Onze kickboksers vochten bij de bekende organisaties als de WFCA, RINGS en ENFUSION en behaalden geweldige overwinningen, Perry Reichling debuteerde in de A klasse op ENFUSION en behaalde tegen de ervarenere Marc Bourti een mooi onbeslist. Onze jonge talenten Regy Janssen en Levi Minkenberg werden overtuigend na beiden 4 overwinningen Europees kampioen bij de amateurs in Duitsland, Regy heeft inmiddels zijn entree gemaakt in de B klasse en Levi maakt zijn entree in de B klasse op 3 maart op RINGS Mijdrecht. Ook hadden we een paar nieuwe kickbokstalenten die sterk van zich lieten horen onder andere Max Weekers die drie achtereenvolgende C klasse partijen wist te winnen op RINGS, IMPACT en ZERO, van Max gaan we nog heel veel horen!

Onze wedstrijdvechters hebben de unieke gelegenheid om elke dag te trainen onder deskundige leiding van Peter Heuts, Hub Conemans en ondergetekende!

Onze karatetoppers wisten in 2017 zeer sterke Nationale en Internationale resultaten te behalen, zo won Sammy Schippers de Macabiah spelen in Israel en werd hij geselecteerd voor het WK karate onder 21 jaar van de WKF, ook werd hij weer Nederlands kampioen bij de KBN. Gino Philippen ons andere grote talent verzekerde zich een plek bij de Nationale selectie en werd voor de 4e achtereenvolgende keer Nederlands kampioen. Ook was het het jaar van nieuwe grote talenten als Demi Oidtmann en Malisja Eijkenboom, beiden werden ook opgenomen in de Nationale selectie. Ook moeten we natuurlijk niet Fleur de Bruijn, Tyrell Williams en Bart de Bruijn vergeten, kinderen die al enige jaartjes aan de top bij de KBN meedraaien en ook in 2017 veel hebben gewonnen.

Ook onze nieuwe talentjes zijn zoals Saida El Mansouri, Naomi Kramer, Quinty Koop, Chloe Salden, Malik Dickens, Lusjano Eijkenboom, Luccas van Issum, Mika Spijkers enz. zijn kids om in de toekomst rekening mee te houden!

Mede dankzij de trainingen van Routinier en oud Kampioen Theo Zwakhalen, Richard Schippers en ondergetekende konden we deze resultaten behalen!

Ook hebben onze karate wedstrijdvechters weer veel profijt gehad van onze ervaren coachen: Richard Schippers, Mirjam Oidtmann, Keynano Williams, Pascal Cnoops, Willie Phillipen en onze nieuwe coach Michiel Koop!

Ook op technisch gebied ging het heel goed met 4 geslaagden op het landelijk danexamen van de KBN teweten: Zayd Bouchiba, Mohammed Bochiba, Malisja Eijkenboom en Gino Philippen!

Verder was het een zeer succesvol jaar voor onze Jiu Jitsu en MMA instructeur Daan Thenu, hij volbracht een proeve van bekwaamheid bij het FOG (Federatie Oosterse Gevechtkunsten) en behaalde onder toeziend oog van de invoerder van het kickboksen in Nederland, Jan van Looijen, zijn Rijkserkend Leraarschap MMA!

Het MMA en Jiu Jitsu zit dankzij Daan Thenu en Peter Heuts ook erg in de lift en we verwachten binnenkort onze eerst MMA vechters in de ring of in de Kooi!

De Kombat Fitness, opgestart door onze topper Sebastiaan Vondenhoff word nu verzorgd door onze top fitness instructeurs Bjorn Janssen en Keynano Williams, ook deze groepen draaien top.

  • 28 december 2017

SCHITTERENDE KO OVERWINNING VOOR MAX TIJDENS ZERO TE HEERLEN

Tijdens het altijd mooi georganiseerde Gala van Danny Hoyer hadden we 4 vechters in de line-up.
Jaimy Prick vocht haar eerste kickbokspartij en won duidelijk op punten van Suzanne Hamacher van CSA, Jaimy scoorde vooral met harde Low kicks en harde stoten, top eerste partij en overwinning voor ons jonge talent.
Max Weekers is aan een echte winningstreak bezig na zijn punten overwinningen op RINGS en IMPACT knalde hij er nu in 2e ronde tegen zijn Duitse opponent een zware KO uit met een linkse hoek en rechtse Low kick ging Dennis Becker van Energy Gym neer en werd hij de volle tien tellen uitgeteld. Max vecht 27 januari weer op het A Gala in Dilsen (Belgie) georganiseerd door MAC Dilsen!

  • 20 december 2017

3 BRONZEN PLAKKEN OP KARATECUP SITTARD.

Onze jonge karateka’s Gino Philippen, Malisja Eijkenboom en Demi Oidtmann hebben gisteren goed gepresteerd op de Karatecup Sittard en wonnen brons in hun klasse. Osu

  • 17 december 2017

GINO, MALISJA, ZAYD EN MOHAMMED VOOR 1e DAN.

Vandaag zijn de landelijke danexamens in Harderwijk van de KBN. Mijn jonge toppers Gino Philippen, Malisja Eijkenboom, Zayd Bouchiba en Mohamed Bouchiba zijn met lof geslaagd voor hun eerste dan karate-do.
Buiten het feit dat bovenstaande karateka’s goede knokkers zijn, zijn het ook technisch (kata en kihon) zeer goede karateka’s.
Mijn vader en ik zijn dan ook zeer trots op onze All round karateka’s. Osu

  • 13 december 2017

GEWELDIG VECHTSPORTWEEKEND MET IMPACT 5 EN HET NK KARATE ONDER 21

Zaterdag 25 en zondag 26 november hadden we een geweldig vechtsport weekend met op zaterdag en zondag het NK karate onder 21 jaar en zondag het kickboksgala in Westelijke mijnstreek IMPACT 5.

NK KARATE ONDER 21

Zaterdag:

Gino Philippen was weer ongenaakbaar en veroverde voor de vierde achtereenvolgende keer goud. Ook WK ganger Sammy Schippers deed weer zeer goede zaken en veroverde met veel overmacht het goud. Fleur de Bruijn was dit keer goed voor een bronzen plak.

Zondag:

Werden door onze kids maar liefst 4 bronzen plakken behaald. Brons was er voor Demi Oidtmann, Saida El Mansouri, Lusjiano Eijkenboom en Malik Dickens.

Top weekend voor onze karatekids.

IMPACT 5

Zondag 26 november was het weer IMPACT wat de klok sloeg, het Kickboksgala dat ik nu alweer voor de vijfde keer organiseerde in de Geleense Hanenhof.

Impact 5 was weer een geweldig succes, het was weer volle bak in de Hanenhof 21 K1 kickbokspartijen werden aan het grote publiek vertoond met als klapper van deze middag een geweldige partij in de A-klasse tussen Perry Reichling van onze sportschool tegen Dennis Stolzenbach van team Super Pro uit Zevenbergen. Dennis is ex Europees kampioen en een ware routinier die al in 2010 tegen K1 topper Gokan Saki vocht. Perry kon dus zijn borst natmaken, na 3 zeer harde ronden kon de jury van de grootste kickboksbond van Nederland, de WFCA, geen winnaar aanwijzen en moest er een 4e ronde worden geknokt, Perry die pas zijn 2e A klasse partij vocht toonde in de ogen van de jury iets meer vermoeidheidsverschijnselen dan Dennis, vandaar dat de jury besloot de overwinning met een miniem verschil te geven aan Stolzenbach. Perry mag echter zeer trots zijn hij heeft namelijk een geweldige prestatie geleverd tegen zo’n geroutineerde A klasser.

Een andere vechter van ons team, Max Weekers, toonde grote klasse door de nog ongeslagen Belg Redouan El Yadiri uit Antwerpen zijn eerste verliespartij toe te brengen na een geweldige knalpartij.

Angelo Bartels vocht zijn tweede partij en sleepte na een gevecht dat over en weer ging een onbeslist uit de strijd.

Regy Janssen, Ousamma Saf en Mirco Dahlmans verloren hun partij helaas nipt op punten maar knokten ook goed en zijn natuurlijk weer een ervaring rijker.

VOLGENDE EDITIE IMPACT, IMPACT 6, 25 NOVEMBER 2018 HANENHOF GELEEN.

OSU

 

 

  • 4 december 2017

4 MEDAILLES VOOR ONZE JONGE TOPPERS OP DUTCH OPEN KARATE ONDER 21 JAAR TE ALMERE

DAG 1:

ZILVER VOOR GINO EN BRONS VOOR SAMMY TIJDENS DUTCH OPEN ONDER 21

Tijdens de Dutch open karatekampioenschappen onder 21 jaar dag 1 te Almere hadden we op dag 1 drie deelnemers.
Malisja Eijkenboom, Sammy Schippers en Gino Phillipen.
Malisja opende het toernooi sterk maar verloor helaas nipt in de eerste ronde, helaas geen herkansing daarna voor Malisja.
Sammy starte voortvarend maar verloor nipt in de voorronde zijn partij, tijdens de herkansing won hij de bronzen plak.
Gino walste tijdens de voorrondes over de concurrentie heen met scores van 8-0, 10-0 en tijdens de poulefinale 7-0 mag je dat wel zeggen.
Tijdens de finale cadetten -52 kilo welke met livestream werd uitgezonden eindigde de partij in een gelijke stand, helaas voor Gino gaven 3 scheidsrechters de overwinning aan de tegenpartij en 2 gaven de overwinning aan Gino. Zilver en Brons weer een topprestatie van Gino en Sammy!

DAG 2:

WEER 2 MEDAILLES VOOR ONZE JONGE TALENTEN, ZILVER VOOR LUSJIANO EIJKENBOOM EN BRONS VOOR DEMI OIDTMANN

Onze jongste topper, de 9 jarige Lusjiano vocht zich met veel overmacht naar de finale, helaas verloor hij de finale maar toonde dat de vele trainingen bij Karate & Thaiboksschool Alken, ondanks zijn jonge leeftijd, vruchten afwerpt!
Regerend Nederlands kampioene Demi Oidtmann toonde ook weer daadkracht en was ditmaal goed voor een schitterende bronzen plak. Eindresultaat Dutch open: zilver voor Gino Philippen en Lusjiano Eijkenboom
brons voor Sammy Schippers en Demi Oidtmann

  • 20 november 2017

ONZE JONGE KARATE TALENTEN WINNEN 3 KEER GOUD, 2 KEER ZILVER EN EEN KEER BRONS IN EINDHOVEN

Verschillende malen per jaar organiseert karateleraar en sportschoolhouder Appie Elhatri voor jonge opkomende karatetalenten het mini Elhatri toernooi. Natuurlijk zijn wij met onze jonge talenten ook van de partij. Vandaag was het weer een topdag:
Malik Dickens vocht zijn allereerste toernooi en won goud!
Saida El Mansouri, vocht zich met grote overmacht naar het goud!
Bij de jonge dames -33 kilo 9/10 jaar was het een en al karate & Thaiboksschool Alken wat schitterde, goud voorNaomi Kramer, zilver voor Chloé Salden en brons voor Jada Schiepers!
Quinty Koop verkeerde ook weer in zeer goede vorm en ze word wekelijks sterker, zilver voor Quinty.
Onze kids werden zeer goed begeleid door onze coachen Richard Schippers, Mirjam van de Venne en Michel Koop!
De kids die vandaag niet in de prijzen vielen hebben ook hun beste beentje voor gezet en zijn wellicht de volgende keer aan de beurt om een medaille te winnen want zoals ik altijd al in de dojo zeg; “winnen of verliezen maakt niet uit als je maar heel goed je best doet” en dat hebben ze gedaan.

  • 13 november 2017

MOOI RESULTAAT VOOR ONZE JONGE KARATETALENTEN IN HOESELT, SAMMY SCHIPPERS HELAAS GEEN EREMETAAL OP HET WK

ONZE JONGE KARATETALENTEN PRESTEREN TOP IN HET BELGISCHE HOESELT, GOUD VOOR TYRELL

Vandaag togen een aantal van onze jonge talenten naar het Belgische Hoeselt om deel te nemen aan de Beker van Hoeselt.
Onze jonge toppers werden vandaag gecoached door onze geroutineerde coach Keynano Williams en onze nieuwe coach Michiel Koop, die vandaag heeft laten zien dat hij niet voor niets al jaren vechtsportervaring heeft, Keynano en Michiel hebben de kids dan ook top begeleid!
Tyrell Williams was weer ongenaakbaar en knalde de een na andere tegenstander er uit om in de finale overtuigend het goud te pakken.
Net als Tyrell was ook Bart de Bruijn weer in bloedvorm, helaas verloor hij nipt de finalepartij en zodoende pakte Bart toch nog een mooie zilveren plak.
Brons was er voor Saida El Mansouri, Chloé Salden, Naomi Kramer en Quinty Koop.
Osu trots op onze nieuwe jonge talenten.

HELAAS GEEN EREMETAAL VOOR SAMMY OP HET WK ONDER 21 JAAR

Sammy Schippers heeft goed geknokt op het WK te Tenerife, eerste partij gewonnen maar helaas de 2e partij tegen Ukraine verloren en geen herkansing voor brons. Volgende keer beter. OSU

  • 29 oktober 2017

TOPWEEKEND VOOR ONZE KICKBOKSERS EN KARATEKA’S IN NIEUWEGEIN EN EINDHOVEN

Zaterdagavond was weer een vertrouwde prachtige RINGS avond, Sporthal Merwestein te Nieuwegein was weer het decor voor een spectaculaire avond met vele schitterende K1 kickboks en MMA partijen. Wij hadden 2 vechters in de line-up, Regy Janssen vocht zijn allereerste B-klasse partij tegen Ayo Kani van Team ARJ en Max Weekers vocht een C-klasse partij tegen Jesh Ebot van Team Suboxer. Regy moest als eerste aan de bak en maakte er een geweldige eerste ronde van waarin hij zeer fel van start ging, hij kwam goed door met zijn stoten en knieen. De tweede ronde kwam Ayo sterk terug en de partij ging over en weer. Tijdens de derde ronde was het weer Regy die enorm druk zette en er zelfs aan het einde van de derde ronde na een stoot combinatie een 8 tellen rust voor Ayo uit wist halen, Kayo werd letterlijk gered door de bel. Schitterende overwinning voor onze knokker uit Sittard.

Max was na de pauze aan de beurt, Max scoorde met goede stootcombinatie’s en harde low kicks en domineerde in de ring alle 3 rondes waren voor Max, aan het einde van de derde ronde was Jesh letterlijk aan het einde van zijn latijn en het scheelde niet veel of Jesh zou worden aangeteld, echter wel veel respect voor de harde tegenstanders die letterlijk uit dik hout zaagt men planken waren gemaakt.

Na een spannende Kickboksdag zaterdag met 2 schitterende overwinningen van Regy en Max was het zondag tijd voor de Internationale Elhatri karatecup te Eindhoven Over 2 dagen verdeeld namen 535 karateka’s deel aan dit toernooi te Eindhoven, wij waren natuurlijk ook van de partij met onze jonge talenten en de resultaten logen er niet om: Bart de Bruijn versloeg de een na andere tegenstander en pakte in de finale de gouden plak, top geknokt en heel goed geluisterd. Bart topper voor de toekomst.
Haily Schiepers was blij verrast toen ze hoorde dat ze zilver had gewonnen op zo’n groot toernooi, ze werd uitstekend gecoacht door Keynano Williams die voor haar verborgen hield dat ze de finale aan t knokken was dit om eventuele extra spanning te vermijden. Top taktiek Keynano.
Verder er nog bronzen medailles voor de uitstekend vechtende Saida El Mansouri, Lucas van Issum en Demi Oidtmann.
De kinderen die vandaag buiten de prijzen vielen hebben wel zeer goed geknokt. Osu

  • 3 oktober 2017
1 2 3 31