MOOIE PRESTATIE VAN ONZE KICKBOKSERS IN LEEUWARDEN

Terwijl gisteren in de Johan Cruijf Arena de Wereldtop vocht op GLORY stonden 2 van onze jonge talentvolle kickboksers in Leeuwarden op het mooie kickboksgala van promotor Andre Stotefalk, RUMBLE EVENTS.
Onze jonge talentvolle vechters vechten veel op grote gala’s als RINGS, BATTLE EVENTS, ENFUSION, RUMBLE EVENTS omdat ik vind dat onze talenten zich moeten meten met de talenten van de absolute topscholen, dit hebben we altijd met onze karateka’s gedaan en deze visie hebben we ook met onze kickboksers!
Als eerste moest Regy Janssen  aan de bak in een B-klasse partij -83 kilo tegen Soufian el a Atioui van team Pro Elite. Regy begon rustig en bekeek de zaak goed, Soufian bleek over harde stoten te beschikken, Regy ging hier echter goed mee om. Aan het einde van de eerste ronde kwam Regy goed door met een harde knie op het hoofd van Soufian gevolgd door een hoek waarna Soufian door de goed leidende ervaren scheidsrechter Edward Strijkert van de WFCA 8 tellen ontving. De tweede ronde domineerde Regy en kwam goed door met low kicks en goed geplaatste stoten, Soufian bleek echter over een goed incasseringsvermogen te beschikken en kwam de derde ronde goed terug maar Regy bleek toch de sterkste. Regy staat 17 november in de grote K1 RINGS finale tussen de grootste talenten in de B klasse in Aalsmeer op hét K1 viermanstoernooi waarin hij die avond maarliefst, wil hij de finale halen, 2 partijen moet winnen. Karate & Thaiboksschool Alken zal hier natuurlijk met een grote schare fans naar toe gaan.
Ousamma Saf was direct na de pauze aan de beurt, Oussama moest aantreden tegen Lennard Hoekstra van team Aihato in de C-klasse -70 kilo, Oussama is net als een diesel en moet meestal eerst ff op gang komen, de stoten van Oussama kwamen goed door bij Lennard, vooral de tweede en derde ronde kwam Oussama goed door en wist hij deze partij overtuigend te winnen op punten, deze partij was ter voorbereiding op ons thuisgala op 25 november in de Hanenhof te Geleen. Osu trots op mijn vechters en mijn trainers/verzorgers team: Hub Conemans, Pe Heuts,  Abbaz Kastrati en Sjeng Zwakhalen.

  • 30 september 2018