MOOIE AFSLUITING 2017, OP NAAR WEER MOOIE RESULTATEN IN 2018

Gisteren en vorige week hebben we het jaar weer schitterend afgesloten met de half jaarlijkse karate examens bij de jeugd en de huldiging door de gemeente Sittard-Geleen van onder andere onze jeugdige karatekampioenen.

in 2017 hebben onze karateka’s en kickboksers weer zeer goede resultaten behaald, zowel Nationaal alsook Internationaal!

Onze kickboksers vochten bij de bekende organisaties als de WFCA, RINGS en ENFUSION en behaalden geweldige overwinningen, Perry Reichling debuteerde in de A klasse op ENFUSION en behaalde tegen de ervarenere Marc Bourti een mooi onbeslist. Onze jonge talenten Regy Janssen en Levi Minkenberg werden overtuigend na beiden 4 overwinningen Europees kampioen bij de amateurs in Duitsland, Regy heeft inmiddels zijn entree gemaakt in de B klasse en Levi maakt zijn entree in de B klasse op 3 maart op RINGS Mijdrecht. Ook hadden we een paar nieuwe kickbokstalenten die sterk van zich lieten horen onder andere Max Weekers die drie achtereenvolgende C klasse partijen wist te winnen op RINGS, IMPACT en ZERO, van Max gaan we nog heel veel horen!

Onze wedstrijdvechters hebben de unieke gelegenheid om elke dag te trainen onder deskundige leiding van Peter Heuts, Hub Conemans en ondergetekende!

Onze karatetoppers wisten in 2017 zeer sterke Nationale en Internationale resultaten te behalen, zo won Sammy Schippers de Macabiah spelen in Israel en werd hij geselecteerd voor het WK karate onder 21 jaar van de WKF, ook werd hij weer Nederlands kampioen bij de KBN. Gino Philippen ons andere grote talent verzekerde zich een plek bij de Nationale selectie en werd voor de 4e achtereenvolgende keer Nederlands kampioen. Ook was het het jaar van nieuwe grote talenten als Demi Oidtmann en Malisja Eijkenboom, beiden werden ook opgenomen in de Nationale selectie. Ook moeten we natuurlijk niet Fleur de Bruijn, Tyrell Williams en Bart de Bruijn vergeten, kinderen die al enige jaartjes aan de top bij de KBN meedraaien en ook in 2017 veel hebben gewonnen.

Ook onze nieuwe talentjes zijn zoals Saida El Mansouri, Naomi Kramer, Quinty Koop, Chloe Salden, Malik Dickens, Lusjano Eijkenboom, Luccas van Issum, Mika Spijkers enz. zijn kids om in de toekomst rekening mee te houden!

Mede dankzij de trainingen van Routinier en oud Kampioen Theo Zwakhalen, Richard Schippers en ondergetekende konden we deze resultaten behalen!

Ook hebben onze karate wedstrijdvechters weer veel profijt gehad van onze ervaren coachen: Richard Schippers, Mirjam Oidtmann, Keynano Williams, Pascal Cnoops, Willie Phillipen en onze nieuwe coach Michiel Koop!

Ook op technisch gebied ging het heel goed met 4 geslaagden op het landelijk danexamen van de KBN teweten: Zayd Bouchiba, Mohammed Bochiba, Malisja Eijkenboom en Gino Philippen!

Verder was het een zeer succesvol jaar voor onze Jiu Jitsu en MMA instructeur Daan Thenu, hij volbracht een proeve van bekwaamheid bij het FOG (Federatie Oosterse Gevechtkunsten) en behaalde onder toeziend oog van de invoerder van het kickboksen in Nederland, Jan van Looijen, zijn Rijkserkend Leraarschap MMA!

Het MMA en Jiu Jitsu zit dankzij Daan Thenu en Peter Heuts ook erg in de lift en we verwachten binnenkort onze eerst MMA vechters in de ring of in de Kooi!

De Kombat Fitness, opgestart door onze topper Sebastiaan Vondenhoff word nu verzorgd door onze top fitness instructeurs Bjorn Janssen en Keynano Williams, ook deze groepen draaien top.

  • 28 december 2017