GEWELDIG VECHTSPORTWEEKEND MET IMPACT 5 EN HET NK KARATE ONDER 21

Zaterdag 25 en zondag 26 november hadden we een geweldig vechtsport weekend met op zaterdag en zondag het NK karate onder 21 jaar en zondag het kickboksgala in Westelijke mijnstreek IMPACT 5.

NK KARATE ONDER 21

Zaterdag:

Gino Philippen was weer ongenaakbaar en veroverde voor de vierde achtereenvolgende keer goud. Ook WK ganger Sammy Schippers deed weer zeer goede zaken en veroverde met veel overmacht het goud. Fleur de Bruijn was dit keer goed voor een bronzen plak.

Zondag:

Werden door onze kids maar liefst 4 bronzen plakken behaald. Brons was er voor Demi Oidtmann, Saida El Mansouri, Lusjiano Eijkenboom en Malik Dickens.

Top weekend voor onze karatekids.

IMPACT 5

Zondag 26 november was het weer IMPACT wat de klok sloeg, het Kickboksgala dat ik nu alweer voor de vijfde keer organiseerde in de Geleense Hanenhof.

Impact 5 was weer een geweldig succes, het was weer volle bak in de Hanenhof 21 K1 kickbokspartijen werden aan het grote publiek vertoond met als klapper van deze middag een geweldige partij in de A-klasse tussen Perry Reichling van onze sportschool tegen Dennis Stolzenbach van team Super Pro uit Zevenbergen. Dennis is ex Europees kampioen en een ware routinier die al in 2010 tegen K1 topper Gokan Saki vocht. Perry kon dus zijn borst natmaken, na 3 zeer harde ronden kon de jury van de grootste kickboksbond van Nederland, de WFCA, geen winnaar aanwijzen en moest er een 4e ronde worden geknokt, Perry die pas zijn 2e A klasse partij vocht toonde in de ogen van de jury iets meer vermoeidheidsverschijnselen dan Dennis, vandaar dat de jury besloot de overwinning met een miniem verschil te geven aan Stolzenbach. Perry mag echter zeer trots zijn hij heeft namelijk een geweldige prestatie geleverd tegen zo’n geroutineerde A klasser.

Een andere vechter van ons team, Max Weekers, toonde grote klasse door de nog ongeslagen Belg Redouan El Yadiri uit Antwerpen zijn eerste verliespartij toe te brengen na een geweldige knalpartij.

Angelo Bartels vocht zijn tweede partij en sleepte na een gevecht dat over en weer ging een onbeslist uit de strijd.

Regy Janssen, Ousamma Saf en Mirco Dahlmans verloren hun partij helaas nipt op punten maar knokten ook goed en zijn natuurlijk weer een ervaring rijker.

VOLGENDE EDITIE IMPACT, IMPACT 6, 25 NOVEMBER 2018 HANENHOF GELEEN.

OSU

 

 

  • 4 december 2017